ORMIT TALENT

/ Teambuilding

Wat is het vraagstuk van de klant?

Ormit Talent host ieder jaar een Annual Learning Event voor alle trainees. Het is een evenement waarin trainees andere zaken leren dan ze normaal gesproken tijdens het traineeship doen. Het vraagstuk voor 2022 was: hoe kunnen we ze ver mogelijk uit de comfortzone trekken?

Wat hebben wij gerealiseerd?

Zo ver mogelijk uit de comfortzone..

“Zullen we de trainees allemaal in een ijsbad zetten?” Stelde Joep voor aan organisator Fred. “Geweldig idee” was het antwoord van Fred.

Wat was de uitkomst?

Aan het einde van de dag hebben we bijna 60 talenten kennis laten maken met ademhaling, stress systemen en hebben we ze een veilige ervaring gegeven met koude training.

Relevante cases

Open people

/ Vitaliteitsprogramma

ORMIT TALENT

/ Teambuilding

Bol Adviseurs

/ Vitaliteitsprogramma

Alles te weten komen over een gezonde levenstijl?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, weetjes en adviezen!

Waar ben je naar op zoek?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een nieuwsbrief vol met studiemateriaal.

Iedere week behandelen we een nieuw thema ter optimalisatie van leefstijl. We duiken in de wereld van voeding, hormonen, stress, slapen, bioritme, mindfulness en nog veel meer. Een combinatie tussen wetenschap, praktijkervaring en eigen gedachtes maken deze nieuwsbrief tot je snelste en tofste bron van persoonlijke ontwikkeling.

– Wekelijkse nieuwsbrief
– Boekentips & reviews
– Product van de week
– Veel gestelde vragen
– Recept van de week
– Eerste op de hoogte van nieuwe events
– Maandelijks opzegbaar

Gratis vitality scan!

Wil je weten hoe jouw team scoort op vitaliteit? Ontdek het met de gratis WERK ATLEET Vitality ScanWerken er bij jullie al echte “WERKATLETEN”? Ontvang nu de scan en extra info direct in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.