Bol Adviseurs

/ Vitaliteitsprogramma

Wat is het vraagstuk van de klant?

Bol Adviseurs wil graag voorloper zijn in de werkgeverwereld. Het wil een werkgever zijn waar hardwerkende talenten de kans krijgen om zich te ontwikkelen in het eigen vakgebied, maar dat vooral duurzaam kunnen doen. Om duurzaam op het hoogste niveau te werken, is er maar 1 ding echt belangrijk: vitaliteit.

Bol Adviseurs had het plan om een strak vitaliteitsprogramma te organiseren waar iedere locatie aan kon deelnemen. Geen enkele medewerker mocht worden uitgesloten en alle potentiele thema’s moesten worden gedeeld.

Wat hebben wij gerealiseerd?

In overleg met het vitaliteitsteam van Bol hebben we een jaarprogramma opgezet waarin we werken met 6 thema’s: beweging, voeding, slaap, adem, ontspanning en werken als een atleet. Iedere locatie van Bol biedt de optie aan werknemers om masterclasses over ieder thema te volgen. Daarnaast worden er wekelijks berichten – als in news flashes – gedeeld, zodat werknemers geprikkeld blijven om met vitaliteit aan de slag te blijven.

Verder hebben we met Bol gekozen om een aantal fanatiekelingen per locatie om te toveren tot Chief Energy Officers (net ff een ander soort CEO) en deze CEO’s mede verantwoordelijk te maken voor het succes van het programma. De CEO’s stimuleren collega’s om deel te nemen aan de verschillende masterclasses zodat iedereen zichzelf langzaam op plek 1 zet.

Wat was de uitkomst?

Het programma is nog bezig in de laatste fase, maar tot zover zijn de resultaten verbluffend. De medewerkers zijn erg enthousiast. Vooral de praktische aanpak van de verschillende coaches wordt erg gewaardeerd binnen Bol Adviseurs.

Volgend jaar gaan we het programma verder uitbouwen door medewerkers nog meer de mogelijkheid te geven om zich te verdiepen in de verschillende thema’s.

Relevante cases

ORMIT TALENT

/ Teambuilding

Dentsu

/ Vitaliteitsprogramma

KPN

/ Partner Vitaliteit

Alles te weten komen over een gezonde levenstijl?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, weetjes en adviezen!

Group 3

Waar ben je naar op zoek?

Group 3

Ben je op zoek naar onze opleiding?

Via de button hieronder kom je bij de Werk Atleet Academy. Dé plek om je te laten bijscholen tot Werk Atleet Coach.

Group 3

Op zoek naar Werk als een Atleet van Joep Rovers?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.