KPN

/ Partner Vitaliteit

Wat is het vraagstuk van de klant?

Bij KPN hebben we inmiddels meerdere verschillende opdrachten uitgevoerd. Van een volledig vitaliteitsprogramma tot losse masterclasses en van inspiratie lezingen tot workshops vitaal leiderschap. Voor de verschillende vraagstukken is vitaliteitsmanager Sabine Olthuis bij ons terecht gekomen.

Wat hebben wij gerealiseerd?

Een van onze realisaties was een vitaliteitsprogramma voor de afdeling IoT.

Het vraagstuk lag rondom ‘stress’, dus het programma was er volledig op gericht om zoveel mogelijk stress reductie te bieden in een bijzondere tijd. Aangezien er veel verschil zit tussen werknemers (yes zelfs op 1 afdeling) hebben we beslist om zowel met mindfulness, als met mindset en ‘positieve stress’ aan de slag te gaan.

Een kickoff waarin kennis werd gemaakt met alle coaches en vervolgens konden werknemers uit 1 van de 3 thema’s kiezen waarmee zij gedurende 7 weken aan de slag wilden. Ieder thema begon met een masterclass op locatie gevolgd door 6 weken online groepscoaching.

Wat was de uitkomst?

Aan het einde van het programma gaven deelnemers aan dat het als erg prettig werd ervaren dat ze zelf konden kiezen waar ze aan deel konden nemen. Daarnaast werd de kundigheid van de coaches als erg positief ervaren en was de participatiegraad van begin tot het einde erg hoog.

Review van deze case

Ik ben ontzettend positief & enthousiast over de samenwerking tussen KPN & Werk Atleet! Ze hebben veel kennis van zaken en denken vanuit een proactieve houding mee hoe we de behoefte van de organisatie op welzijn samen in kunnen vullen. Dit alles op een professionele en laagdrempelige manier met de nodige humor .

Sabine Olthuis /

KPN

Relevante cases

Bol Adviseurs

/ Vitaliteitsprogramma

Open people

/ Vitaliteitsprogramma

Dentsu

/ Vitaliteitsprogramma

Alles te weten komen over een gezonde levenstijl?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, weetjes en adviezen!

Group 3

Waar ben je naar op zoek?

Group 3

Ben je op zoek naar onze opleiding?

Via de button hieronder kom je bij de Werk Atleet Academy. Dé plek om je te laten bijscholen tot Werk Atleet Coach.

Group 3

Op zoek naar Werk als een Atleet van Joep Rovers?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.