Over ons

Ben je benieuwd naar het verhaal achter Werkatleet? Lees dan snel over de missie van jeugdvrienden Jeroen en Joep.

On a mission!

Jeugdvrienden Joep en Jeroen zijn sinds de zomer van 2017 samen op een missie. De twee health freaks willen alle werknemers veranderen in atleten. Dit is ontstaan vanuit een eigen behoefte uit het begin van Joep zijn werk carrière. In het corporate werkleven kon hij zich steeds moeilijker motiveren om te werken aan een gezonde leefstijl, Jeroen kwam met hands on toepasbare oplossingen. Oplossingen om met kleine stappen de weg terug te vinden naar een gezonde leefstijl.

Wauw wat nou als we deze oplossingen naar andere organisaties brengen? Er zullen vast veel werknemers zijn die dezelfde struggles hebben. Het begin van een rollercoaster.

Met inmiddels een groot team van professionals waarin orthomoleculair specialisten, slaapcoaches, bewegingswetenschappers, mindfulness instructrices en breathwork specialisten verzorgen we wekelijks masterclasses, teambuilding sessies en coachings met maar een doel: vrolijke, fitte en vitale werknemers.

Jouw werknemers veranderen in werkatleten?

Hebben we je geïnspireerd om ook aan de slag te gaan, maar weet je niet goed waar te beginnen? We helpen je graag!
Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.

Wij zijn werkatleet

Maak kennis met het team dat wekelijks klaarstaat om jouw werknemers energieker en weerbaarder te maken! 

Jeroen Bouman

Joep Rovers

Keanu Chin

Mignon Kruithof

Group 3

Waar ben je naar op zoek?

Group 3

Op zoek naar Werk als een Atleet van Joep Rovers?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.