+31 (0) 6 51928950 info@werkatleet.nl

Over ons

Jeroen en Joep, twee beste vrienden die hun hart volgen om andere mensen blij, fit, energiek en vitaal te maken.

Hieronder vind je meer info over ons verhaal en ons team.

Over ons

Werk Atleet is in de zomer van 2017 ontstaan uit een gedeelde passie voor een gezonde leefstijl. Werk Atleten Jeroen en Joep zijn al jaren actief bezig met hun eigen leefstijl op het gebied van beweging, voeding, ontspanning. Allebei de Werk Atleten hebben een andere achtergrond: Jeroen, afgestudeerd aan CIOS en Fontys Sporthogeschool en Joep afgestudeerd aan de Hotel Management School, maar samen een grote passie: Healthy living. Inmiddels is Jeroen ook gecertificeerd als slaapcoach en Joep als orthomoleculair adviseur.

“Wij geloven dat een gezonde leefstijl voor iedereen makkelijk              en leuk moet kunnen zijn”.

De passie voor beweging begon toen Jeroen en Joep als kleine jochies op het voetbalveld stonden. Later veranderde de beweging van voetbal naar fitness, bootcamp en crossfit. Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben in Personal Training, lesgeven in CrossFit en bootcamp, werd het tijd voor de volgende stap. Een gezonde leefstijl zou namelijk voor iedereen makkelijk moeten kunnen zijn en op welke plek komt dit het moeilijkst tot zijn recht?

Joep werkte bij The Heineken Company als commercieel assistent Vrumona. Hij maakte lange dagen en verloor daar zijn plezier om bezig te zijn met een gezonde leefstijl. Hij had geen zin meer om te sporten, belande lange weekenden in de kroeg en gezond koken, daar was ook de puf niet voor. Tijd voor verandering! 

In het bedrijfsleven zitten medewerkers vaak de hele dag en onbewust kunnen zij hier nadelige gevolgen van hebben. Minder energiek, minder productief en/of sneller wisselen van baan kunnen hier gevolgen van zijn. Wat voor de organisatie natuurlijk een negatieve invloed heeft. Er zal meer geld uitgegeven moeten worden om het ziekteverzuim op te vangen, talenten zullen moeilijker te binden zijn en collegialiteit onderling zal afnemen. Werk Atleet wil dit tegen gaan en hoopt de werknemers een nieuwe kans te geven in hun huidige job.

Het Team

Joep Rovers

Eigenaar

Jeroen Bouman

Eigenaar

Annika Janssen

Happiness coach / Yoga docente

Bobbie Schipper

Bootcamp

Gerben Roosink

Coach mindset

Flaminia Del Vasto

Bootcamp / Yoga

Linda van der Wal

Projectmanager / Vitaliteitsadviseur

Andre Boel

Hardlopen

Keanu Chin

Project manager / Bootcamp trainer

Bernadette Roosen

Pilates

Lisa Timmermans

Bootcamp

Menno van Roosmalen

Kickboksen

Nick Lommers

Yoga / Bootcamp

Stijn Brinks

Bootcamp

Margreet van de Ven

Pilates

Carolien de Milliano

Yoga

Dylan Morre

Kickboksen

Brian van de Weijenberg

Bootcamp

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch