Aanbod

Vrolijke, fitte en vitale werknemers. Dat gunnen we iedere organisatie. Op deze pagina vind je hoe wij je daarbij helpen.

Masterclasses

Door middel van masterclasses trainen we werknemers op verschillende facetten van vitaliteit. Denk hierbij aan het bouwen van routines, het meer weerbaar maken tegen stress, gezonde voeding, slaap en nog veel meer. Al onze masterclasses duren ongeveer 120 minuten. Per masterclass rekenen we €1195,- excl. btw.

Meest gekozen!

01. Werk als een atleet

Een atleet bereid zich voor met een rustige warming up, speelt de sterren van de hemel tijdens de wedstrijd en eindigt met een ontspannen cool down. Werken is topsport. Waarom werken wij niet hetzelfde als een atleet?

02. Beweeg als een atleet

Als klein kindje kan je iedere mogelijke positie aannemen, maar naarmate de tijd verstrijkt wordt dit minder met alle mogelijke klachten tot gevolg. Tijd om weer te leren bewegen.

Bouw routines, leer over het menselijk lichaam en ga aan de slag met oefeningen die je tijdens de werkdag kan gebruiken om klachtenvrij te leven.

Leren hoe je je eigen fysiotherapeut kunt zijn. Nooit meer kantoorpijntjes.

Leren over typische klachten als migraine en nekpijn en vanuit praktische oefeningen van deze klachten af te komen.

03. Eet als een atleet

Let food be thy medicine and medicine be thy food. “ Deze magistrale quote van Hippocrates zegt precies waar het op staat.  Leer eten zoals een atleet met de juiste voedingstoffen, de juiste timing en leef met energie.

Basis voedingsleer vanuit orthomoleculaire therapie.

voeding speelt een gigantische rol op stress en andersom, wat kan ik beter wel eten en wat kan ik beter laten zien om stress in te dammen.

04. Relaxed als een atleet

Stress en burnoutcijfers rijzen de pan uit en mensen voelen meer werkdruk dan ooit tevoren. Wat nou als we de werknemers kunnen leren om de uitknop in te drukken, af en toe voor zichzelf te kiezen en de batterij weer goed gaan opladen?

Balance is key en stress kun je goed in je voordeel gebruiken. Tijd om een positieve kijk op stress te ontwikkelen.

De wereld raast maar door, 24 uur per dag sta je aan en kun je moeilijk rust vinden in je eigen hoofd. Door middel van mindfulness leer jij de stopknop in te drukken.

70% van de mensen ademt structureel verkeerd, steeds meer mensen kampen met astma of kortademigheid. Je kunt goed leren ademen. Wij leren het je.

Meditatie is een van de beste manieren om tot rust te komen. Leren mediteren helpt je de rest van je leven vooruit.

05. Mindset van een atleet

De juiste mindset om meer uit jezelf en je collega’s te halen, gedisciplineerd te werken, dromen durven uitspreken en leren om doelen te stellen én te behalen.

Alles leren over discipline, integriteit en commitment van een oud marinier.

Deze sessie is voor leiders van de toekomst. Je leert hoe je om kunt gaan wanneer een collega een vraagstuk bij je neer legt. Stel dat je collega nachten wakker ligt en jou om hulp vraagt. Wat doe je dan?

Altijd al willen weten hoe het is om te trainen als een marinier? Samenwerken, discipline, commitment, broederschap.

06. Slaap als een atleet

Piekeren in bed, niet uitgerust wakker worden en moeite hebben met inslapen is niet zoals het hoort. Zullen wij je leren hoe je wél lekker uitgerust wakker wordt?

Slapen als een atleet dat doet.  ’s ochtends uitgerust wakker worden door het elimineren van nachtrustverstoorders, leren over arousal en vooral heel praktisch werken.

Teambuilding

Laten we de verbinding terugbrengen en een cultuur creëren waarin collega’s graag bij elkaar zijn. Onze teambuilding activiteiten zijn een combinatie tussen leren en ervaren.  Al onze teambuilding activiteiten duren ongeveer 3 uur. Per teambuilding activiteit rekenen we €1695,- excl. btw. 

Verbinding

Een combinatie tussen fysieke en mentale verbinding. Werknemers beginnen in teams aan een fysieke uitdaging en eindigen met mentale verbinding in een geleide meditatie. Twee uitersten samengebracht in een sessie.

Breathwork en Ijsbad

Voorafgaand aan het ijsbad leer je over ademhaling, welke impact dit heeft op zo’n stressvolle situatie en hoe je ademhaling kunt gebruiken om stressvolle situaties de baas te zijn.

dagretreat

Als uitgebreide optie bieden wij dagretraites voor organisaties. De prijs en de invulling hiervan is op aanvraag. Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Bekijk de video hier.

Programma vitaliteit

Rome is niet op één dag gebouwd. Oftewel, grote dingen realiseren kost tijd. Zo geldt het ook met vitale medewerkers.

Alles te weten komen over een gezonde levenstijl?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, weetjes en adviezen!

Waar ben je naar op zoek?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een nieuwsbrief vol met studiemateriaal.

Iedere week behandelen we een nieuw thema ter optimalisatie van leefstijl. We duiken in de wereld van voeding, hormonen, stress, slapen, bioritme, mindfulness en nog veel meer. Een combinatie tussen wetenschap, praktijkervaring en eigen gedachtes maken deze nieuwsbrief tot je snelste en tofste bron van persoonlijke ontwikkeling.

– Wekelijkse nieuwsbrief
– Boekentips & reviews
– Product van de week
– Veel gestelde vragen
– Recept van de week
– Eerste op de hoogte van nieuwe events
– Maandelijks opzegbaar

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.