Aanbod

Vrolijke, fitte en vitale werknemers. Dat gunnen we iedere organisatie. Op deze pagina vind je hoe wij je daarbij helpen.

Masterclasses

Door middel van masterclasses trainen we werknemers op verschillende facetten van vitaliteit. Denk hierbij aan het bouwen van routines, het meer weerbaar maken tegen stress, gezonde voeding, slaap en nog veel meer. Al onze masterclasses duren 2,5 uur. Per masterclass rekenen we €1695,- excl. btw.

Meest gekozen!

01. Werk als een atleet

Een atleet bereid zich voor met een rustige warming up, speelt de sterren van de hemel tijdens de wedstrijd en eindigt met een ontspannen cool down. Werken is topsport. Waarom werken wij niet hetzelfde als een atleet?

02. Beweeg als een atleet

Als klein kindje kan je iedere mogelijke positie aannemen, maar naarmate de tijd verstrijkt wordt dit minder met alle mogelijke klachten tot gevolg. Tijd om weer te leren bewegen.

03. Eet als een atleet

Let food be thy medicine and medicine be thy food. “ Deze magistrale quote van Hippocrates zegt precies waar het op staat.  Leer eten zoals een atleet met de juiste voedingstoffen, de juiste timing en leef met energie.

04. Relaxed als een atleet

Stress en burnoutcijfers rijzen de pan uit en mensen voelen meer werkdruk dan ooit tevoren. Wat nou als we de werknemers kunnen leren om de uitknop in te drukken, af en toe voor zichzelf te kiezen en de batterij weer goed gaan opladen?

05. Mindset van een atleet

De juiste mindset om meer uit jezelf en je collega’s te halen, gedisciplineerd te werken, dromen durven uitspreken en leren om doelen te stellen én te behalen.

Samenwerken, discipline, commitment, broederschap.

06. Slaap als een atleet

Piekeren in bed, niet uitgerust wakker worden en moeite hebben met inslapen is niet zoals het hoort. Zullen wij je leren hoe je wél lekker uitgerust wakker wordt?

Teambuilding

Laten we de verbinding terugbrengen en een cultuur creëren waarin collega’s graag bij elkaar zijn. Onze teambuilding activiteiten zijn een combinatie tussen leren en ervaren.  Al onze teambuilding activiteiten duren 4 uur. Per teambuilding activiteit rekenen we €2995,- excl. btw. 

Vitaal Leiderschap

Vitaal leiderschap draait om het bevorderen van gezondheid en welzijn in organisaties. Het legt de nadruk op een positieve werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen. Dit leiderschap stimuleert een gezonde werk-privébalans, open communicatie en verbinding. Hoe leiders dat moeten aanpakken? Dat leren wij ze.

STRESS BESTENDIGHEID

Tijdens deze unieke ervaring gaan we samen op ontdekkingstocht naar effectieve stressmanagementtechnieken. We duiken dieper in het begrip van stress en leren hoe we hier op een gezonde manier mee kunnen omgaan, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Een bijzonder hoogtepunt van de training is de ijsbadervaring, een krachtige oefening die niet alleen fysieke, maar ook mentale veerkracht bevordert. Klaar voor een verfrissende reis naar stressvrij teamwork? Let’s dive in!

1/2 dagretreat

Welkom bij ons half day retreat voor persoonlijke groei! Geniet van een inspirerende masterclass, verken innerlijke rust met een ademsessie en ervaar fysieke activiteiten die het team beter laten verbinden. Samen creëren we een ruimte voor transformatie, waar deelnemers hun potentieel kunnen ontdekken en omarmen. Klaar voor een dagdeel vol inspiratie, adem en beweging?

Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Bekijk de video hier.

Programma vitaliteit

Rome is niet op één dag gebouwd. Oftewel, grote dingen realiseren kost tijd. Zo geldt het ook met vitale medewerkers.

Alles te weten komen over een gezonde levenstijl?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, weetjes en adviezen!

Waar ben je naar op zoek?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een nieuwsbrief vol met studiemateriaal.

Iedere week behandelen we een nieuw thema ter optimalisatie van leefstijl. We duiken in de wereld van voeding, hormonen, stress, slapen, bioritme, mindfulness en nog veel meer. Een combinatie tussen wetenschap, praktijkervaring en eigen gedachtes maken deze nieuwsbrief tot je snelste en tofste bron van persoonlijke ontwikkeling.

– Wekelijkse nieuwsbrief
– Boekentips & reviews
– Product van de week
– Veel gestelde vragen
– Recept van de week
– Eerste op de hoogte van nieuwe events
– Maandelijks opzegbaar

Gratis vitality scan!

Wil je weten hoe jouw team scoort op vitaliteit? Ontdek het met de gratis WERK ATLEET Vitality ScanWerken er bij jullie al echte “WERKATLETEN”? Ontvang nu de scan en extra info direct in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.