Dentsu

/ Vitaliteitsprogramma

Wat is het vraagstuk van de klant?

Dentsu speelt absoluut champions league niveau als het gaat om het werkveld. De werknemers ervaren hoge druk om te presteren. Dat begrijpen wij natuurlijk als te goed! Wie champions league wil spelen in het werkveld, moet natuurlijk werknemers omtoveren in top atleten. Werk Atleet. Wij willen top atleten op de werkvloer, hoe gaan we dat realiseren?

Wat hebben wij gerealiseerd?

We hebben een programma samengesteld waarin we voor ieder wat wils hebben terug laten komen. We kozen voor een mix tussen theorie (leren vanuit masterclasses) en praktijk (fun gericht). Vanuit 5 verschillende thema’s kunnen werknemers deelnemen aan masterclasses om meer kennis te krijgen over thema’s en dat ook daadwerkelijk vanuit uitdagingen in de praktijk te brengen. De praktische sessies waren vooral gericht op het laten ervaren binnen verschillende thema’s. We organiseerden onder andere een ademsessie, yin yoga, mobility classes en nog veel meer.

Wat was de uitkomst?

We hebben al meerdere jaren samengewerkt met Dentsu en keer op keer is het een succesverhaal. Prachtig om te zien dat het bedrijf de medewerkers echt wil stimuleren en motiveren om te blijven werken aan een gezonde leefstijl. Het resultaat? Minder uitval, meer energieke medewerkers en bovenal samen veel plezier.

Relevante cases

ORMIT TALENT

/ Teambuilding

Open people

/ Vitaliteitsprogramma

Dentsu

/ Vitaliteitsprogramma

Alles te weten komen over een gezonde levenstijl?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, weetjes en adviezen!

Group 3

Waar ben je naar op zoek?

Group 3

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een nieuwsbrief vol met studiemateriaal.

Iedere week behandelen we een nieuw thema ter optimalisatie van leefstijl. We duiken in de wereld van voeding, hormonen, stress, slapen, bioritme, mindfulness en nog veel meer. Een combinatie tussen wetenschap, praktijkervaring en eigen gedachtes maken deze nieuwsbrief tot je snelste en tofste bron van persoonlijke ontwikkeling.

– Wekelijkse nieuwsbrief
– Boekentips & reviews
– Product van de week
– Veel gestelde vragen
– Recept van de week
– Eerste op de hoogte van nieuwe events
– Maandelijks opzegbaar

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.