Werk als een atleet

Een team event voor het optimaliseren van de dagelijkse routines en het energieniveau van jouw team.

Wat gaat je team leren?

Tijdens dit team event onderzoeken we de aanpak van topatleten: welke keuzes leiden tot een fit lichaam en een scherpe geest voor optimale prestaties? Wat kunnen werknemers hiervan leren om te excelleren in hun werk en toch energie over te houden voor de rest van de dag?

Ontdek het belang van een goede warming-up (ochtendroutine) en welke rol blootstelling aan daglicht hierin speelt. Leer welke keuzes tijdens de werkdag helpen om op Champions League-niveau te presteren en hoe je de dag kunt afsluiten met een effectieve cooling-down (avondroutine) om tot rust te komen en herstellend te slapen.

werk als een atleet

Alles leren over...

 De kracht van een functionele ochtend- en avondroutine 
 Het autonoom zenuwstelsel & bioritme (basis) 
 Het belang van een stabiele bloedsuikerspiegel
✓ Het effect van cafeïne
✓ Ademhaling als sleutel tot ontspanning 

wat levert de sessie jou en je team op...

  • Het voorkomen van stressklachten en burn-outs
  • Betere werk-privé balans
  • Praktische tips om meer te bewegen en gezonder te eten
  • Meer energie en focus achter de laptop 
  • Tools en kennis die de rest van het leven toegepast kunnen worden 
 

Na deze sessie heb je een team dat staat te springen om aan de slag te gaan met de tips & tricks en hun (werk)dag aan te vliegen als een echte atleet! 

Duur: 2,5 uur
Investering: €2250,- excl. btw

Het werkatleet DNA

WerkAtleet maakt de overvloed aan informatie over leefstijl, vitaliteit en gezondheid behapbaar en biedt praktische, direct toepasbare tips en tricks. Wij combineren de nieuwste wetenschappelijke inzichten met essentiële natuurlijke principes voor optimale gezondheid en functioneren. Hierdoor kunnen werknemers effectief en duurzaam hun prestaties verbeteren. 

Onze trainers bezitten ervaringen binnen diverse achtergronden, waaronder opleidingen in voeding, ademhaling, beweging en slaap. Binnen deze thema’s beschikken onze experts over jarenlange praktijkervaringen in 1 op 1 coaching. Daarnaast hebben we diepgaande kennis over het bioritme en autonoom zenuwstelsel, waardoor we een holistische benadering kunnen bieden voor optimale gezondheid en prestaties.

Group 3

Waar ben je naar op zoek?

Group 3

Op zoek naar Werk als een Atleet van Joep Rovers?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.