Vitaal leiderschap

Een team event voor het verhogen van ownership en weerbaarheid van jouw team.

Wat gaat je team leren?

Tijdens dit teamevent leren deelnemers het menselijk lichaam te zien als een systeem, waarbij de input die je het systeem geeft, zoals weinig beweging en ongezond eten, direct de output bepaalt, zoals een gebrek aan energie. Ze ontdekken hoe het autonome zenuwstelsel en de biologische klok werken en hoe deze systemen ondersteund kunnen worden met specifieke leefstijlkeuzes. 

Dit teamevent laat de deelnemers inzien dat ze zelf leiderschap kunnen nemen over hun vitaliteit door direct aan de slag te gaan met de verkregen kennis. 

vitaal leiderschap

Alles leren over...

  Hoe eigenaarschap te nemen over eigen vitaliteit
  Belasting vs. belastbaarheid 
  Input bepaalt output (het lichaam is een systeem) 
✓  Het autonoom zenuwstelsel & bioritme (basis) 
  Het bouwen van gezonde routines 
  Een functioneel adempatroon 

wat levert de sessie jou en je team op...

  • Minimaal 20% verbetering in het energieniveau van je team
  • Beter om kunnen gaan met werkdruk 
  • Hoger verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Lager ziekteverzuim 
  • Geen slapeloze nachten meer
 

Na deze sessie heb je een team dat bereid is naar eigen input te kijken om de gewenste output te realiseren en hun belastbaarheid hiermee te verhogen! 

Duur: 4 uur (dagdeel) of hele dag
Investering: €3495,- of €5995,- excl. btw

Het werkatleet DNA

WerkAtleet maakt de overvloed aan informatie over leefstijl, vitaliteit en gezondheid behapbaar en biedt praktische, direct toepasbare tips en tricks. Wij combineren de nieuwste wetenschappelijke inzichten met essentiële natuurlijke principes voor optimale gezondheid en functioneren. Hierdoor kunnen werknemers effectief en duurzaam hun prestaties verbeteren. 

Onze trainers bezitten ervaringen binnen diverse achtergronden, waaronder opleidingen in voeding, ademhaling, beweging en slaap. Binnen deze thema’s beschikken onze experts over jarenlange praktijkervaringen in 1 op 1 coaching. Daarnaast hebben we diepgaande kennis over het bioritme en autonoom zenuwstelsel, waardoor we een holistische benadering kunnen bieden voor optimale gezondheid en prestaties.

Group 3

Waar ben je naar op zoek?

Group 3

Op zoek naar Werk als een Atleet van Joep Rovers?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.