Stressbestendigheid

Het team event voor het optimaliseren van de vitaliteit en weerbaarheid van jouw team.

Wat gaat je team leren?

Tijdens dit team event leren deelnemers hoe ze stress kunnen omzetten in persoonlijke groei. Ze ontdekken technieken voor ademhaling en mindset die hen helpen om beter met stressprikkels om te gaan en meer energie te ervaren.

Dit team event geeft deelnemers de tools om stressbestendig te worden, waardoor ze beter kunnen presteren in zowel hun werk als privéleven. Door direct aan de slag te gaan met de verkregen kennis, kunnen deelnemers hun weerbaarheid vergroten en een positieve invloed uitoefenen op hun omgeving.

 

stressbestendigheid

Alles leren over...

Ademhalingsoefeningen & meditatie
Mindset en mentale veerkracht
Omgaan met acute stress
Het belang van fysieke beweging & ontspanning
Positieve psychologie en het versterken van mentale weerbaarheid
Het omzetten van stress in groei & energie

Optioneel: ijsbad voor praktische stressbestendigheidstraining

wat levert de sessie jou en je team op...

  • Lagere (negatieve) stresservaring
  • Beter om kunnen gaan met werkdruk
  • Lager ziekteverzuim 
  • Betere teamdynamiek 
  • Meer focus en overzicht 
 

Duur: 4 uur (dagdeel) of hele dag
Investering: €3495,- of €5995,- excl. btw

Het werkatleet DNA

WerkAtleet maakt de overvloed aan informatie over leefstijl, vitaliteit en gezondheid behapbaar en biedt praktische, direct toepasbare tips en tricks. Wij combineren de nieuwste wetenschappelijke inzichten met essentiële natuurlijke principes voor optimale gezondheid en functioneren. Hierdoor kunnen werknemers effectief en duurzaam hun prestaties verbeteren. 

Onze trainers bezitten ervaringen binnen diverse achtergronden, waaronder opleidingen in voeding, ademhaling, beweging en slaap. Binnen deze thema’s beschikken onze experts over jarenlange praktijkervaringen in 1 op 1 coaching. Daarnaast hebben we diepgaande kennis over het bioritme en autonoom zenuwstelsel, waardoor we een holistische benadering kunnen bieden voor optimale gezondheid en prestaties.

Group 3

Waar ben je naar op zoek?

Group 3

Op zoek naar Werk als een Atleet van Joep Rovers?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.