Wij veranderen
werknemers
in werkatleten

Wij verzorgen programma’s en teamevents gericht op vitaal leiderschap en stressbestendigheid.
Hierdoor worden werknemers energieker en weerbaarder, waardoor jouw organisatie kan floreren.

ready om champions league niveau te spelen?

Bij Werkatleet begrijpen we dat jouw team worstelt met de uitdagingen van de moderne werkomgeving, zoals chronische stress en vermoeidheid. Te weinig tijd en een gebrek aan kennis maken het moeilijk om de prestaties en het energieniveau van je team te verbeteren. Je wilt een werkomgeving creëren waar medewerkers energiek en gelukkig zijn, en waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen en duurzaam kan bijdragen aan het succes van de organisatie.

Wat ons uniek maakt, is onze combinatie van wetenschappelijk onderbouwde methoden en natuurlijke principes. Wij ontzorgen onze klanten door te zorgen voor de promotie en communicatie van de programma’s binnen de organisatie, en we creëren draagvlak om de implementatie soepel te laten verlopen. We durven anders te denken en met een vleugje brutaliteit brengen we een nieuwe, gedurfde benadering die jouw team uitdaagt en motiveert om grenzen te verleggen en echte verandering in gang te zetten.

ik ben klaar om mijn organisatie te transformeren

Deel jouw vraagstuk door hieronder contact op te nemen met team Werkatleet. 
Wij denken graag met je mee! 

Reviews

Ik ben ontzettend positief & enthousiast over de samenwerking tussen KPN & Werk Atleet! Ze hebben veel kennis van zaken en denken vanuit een proactieve houding mee hoe we de behoefte van de organisatie op welzijn samen in kunnen vullen. Dit alles op een professionele en laagdrempelige manier met de nodige humor .

Sabine Olthuis /

KPN

“Mooie inspirerende club, elke keer als ze op bezoek zijn geweest gaan we met z’n alle naar huis met nieuwe inzichten en energie. Zijn goed in moeilijke informatie gemakkelijk te vertellen. Inspireren om net even uit je comfort zone te gaan”

Jeroen Schimmel /

Tailor Digital

Tijdens onze maandelijkse leermiddag voor alle collega’s van de afdeling hebben we in elke sessie twee uur ingeruimd voor de Werk Atleet. Door Joep zijn expertise en bevlogenheid zijn veel collega’s bewuster bezig met: welke voeding zij nemen, hoeveelheid bewegen en hoe ze slapen. Dat belooft wat!

Sam Huijgen /

KLM

Group 3

Waar ben je naar op zoek?

Group 3

Op zoek naar Werk als een Atleet van Joep Rovers?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.