Wij veranderen
werknemers
in atleten

Onze specialisten trainen werknemers in alle facetten van vitaliteit om ze op een duurzame manier op het hoogste niveau te laten werken. Een organisatie vol Werk Atleten. Dat gunnen we iedereen.

Stilzitten? daar
houden we niet van!

De beste specialisten
We hebben voor ieder thema eigen specialisten. Zo valt het thema voeding onder leiding van een orthomoleculair therapeut, het thema slaap onder leiding van een slaapcoach, mindset bij een ex-marinier etcetera.

Wij zorgen voor atleten op de werkvloer
Een atleet is iemand die duurzaam op uitzonderlijk hoog niveau presteert. Heeft de juiste mindset, is stress bestendig, een teamplayer en goed inzetbaar. Atleten als werknemers? Zorgen wij voor.

Try before you buy
Klik hier voor een gratis online training over hoe jij succesvol een vitaliteitsprogramma kunt opstarten voor jouw organisatie.

Alles te weten komen over een gezonde levenstijl?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, weetjes en adviezen!

Cases

Werk Atleet staat bekend als waardig partner op het gebied van vitaliteit en verbinding. Bedrijven van groot tot klein, wij vinden een oplossing voor het vraagstuk.

ORMIT TALENT

/ Teambuilding

KPN

/ Partner Vitaliteit

Open people

/ Vitaliteitsprogramma

KLM

/ Vitaliteitsprogramma

Reviews

Ik ben ontzettend positief & enthousiast over de samenwerking tussen KPN & Werk Atleet! Ze hebben veel kennis van zaken en denken vanuit een proactieve houding mee hoe we de behoefte van de organisatie op welzijn samen in kunnen vullen. Dit alles op een professionele en laagdrempelige manier met de nodige humor .

Sabine Olthuis /

KPN

“Mooie inspirerende club, elke keer als ze op bezoek zijn geweest gaan we met z’n alle naar huis met nieuwe inzichten en energie. Zijn goed in moeilijke informatie gemakkelijk te vertellen. Inspireren om net even uit je comfort zone te gaan”

Jeroen Schimmel /

Tailor Digital

Tijdens onze maandelijkse leermiddag voor alle collega’s van de afdeling hebben we in elke sessie twee uur ingeruimd voor de Werk Atleet. Door Joep zijn expertise en bevlogenheid zijn veel collega’s bewuster bezig met: welke voeding zij nemen, hoeveelheid bewegen en hoe ze slapen. Dat belooft wat!

Sam Huijgen /

KLM

Waar ben je naar op zoek?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Group 3

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.