Werk Atleet

Werk als een atleet

"Vanaf nu zijn jullie echte werk atleten!"

Werken is topsport

Allereerst, ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en energie! Nu is het voor jou tijd om aan de slag te gaan met het bouwen van een mooie warming-up, te gaan knallen tijdens jouw wedstrijd om vervolgens een mooie cooling-down te doorlopen. Vergeet niet dat werken topsport is en dat het ontzettend belangrijk is om je dag daarom aan te vliegen zoals een atleet dat doet. Wij willen dat jij Champions League kan spelen op je werk en tegelijkertijd kan werken aan een fit lichaam en sterke mind. Wij gaan er vanuit dat jij één ding kiest uit de masterclass waar je mee aan de slag kan. Of dat nou iets is wat met voeding, slaap, stress & ontspanning of beweging te maken heeft, zolang het iets is wat bij jou past.

Kies voor het laaghangend fruit en wees geduldig.

You rock!

Kies je intentie en go for it

We sloten de sessie af met het opstellen van een intentie. Weet jij ‘m nog? Schrijf jouw intentie nog eens op en hang deze op de koelkast. Op deze manier help je je brein. Vanaf NU ga jij namelijk aan de slag met die intentie. Maak de intentie zo duidelijk en meetbaar mogelijk zodat jij er mee aan de slag kan. Het heeft tijd nodig om een routine te implementeren en aan te leren. Uit onderzoek blijkt dat dit tussen de 22 en 66 dagen duurt voordat het een gewoonte is. Gun jezelf de tijd en geef niet op!

“You’ll never know what you’re capable of until you take that first step and just go for it.”

–  Natasha Hastings –

Wat kan je nog meer doen?

STEL JE BREIN IN STAAT OM MELATONINE TE PRODUCEREN

Richting de avond, naar mate het buiten donkerder en frisser wordt, produceert je brein van nature meer melatonine om iedere cel in het lichaam het signaal te geven dat de nacht eraan zit te komen.
Duisternis (en dit registreren met je ogen) is hiervoor essentieel. Daarom wil je kunstmatig licht zoveel mogelijk vermijden als de zon onder is. Vervang fel licht in huis met warmer getinte lichtbronnen – 
zoals bijv. kaarsen en zoutlampen – en vermijd schermen zoals je telefoon en de televisie. 

Blauw licht filter bril

Mocht je om welke reden dan ook (ik kan me geen goede reden bedenken, haha) toch naar schermen willen kijken in de avond, kan een blauw licht filter bril uitkomst bieden. Wij hebben alleen maar samenwerkingspartners waar we zelf enthousiast over zijn en www.365brillen.nl is zo’n partner. Deze brillen zijn van goede kwaliteit, kunnen op sterkte worden gemaakt en voorzien van een goede blauw licht filter. 
Mocht je nieuwsgierig zijn en een bril willen bestellen, krijg je 10% korting met code: WERKATLEET.   

Video

Zou je ons willen helpen?

Team Werk Atleet wil altijd de beste sessies neerzetten voor jou. Dit is wat wij het allerbelangrijkste vinden!
Daarom is feedback altijd welkom, en kun je deze mailen naar: keanu@werkatleet.nl

Omdat we zoveel mogelijk werknemers in Nederland willen veranderen in atleten, zou je ons ontzettend helpen met het achterlaten van een Google Review. Je doet dit heel makkelijk via de onderstaande knop.

Onze dank is groot ❤️

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.