Werk Atleet

MOVEMENT MAAND!

"Movement is the essence of life" ~Bernd Heinrich.

Lets move!

Hoe zijn de eerste twee weken je bevallen? Merk je al verschil in hoe je je voelt, misschien energieker of lichter? Het is belangrijk om te onthouden dat de oefeningen die we hebben doorgenomen bedoeld zijn om regelmatig herhaald te worden. We moedigen je aan om te streven naar het uitvoeren van alle oefeningen minstens 3 tot 4 keer per week. Bovendien, als extra tip, probeer ook wat mindfulness- of ademhalingsoefeningen te integreren in je routine. Dit kan helpen bij het versterken van je mentale focus en algeheel welzijn, wat weer een positieve impact heeft op je fysieke prestaties.

In week 3 richten we onze aandacht op het creëren een sterk en pijnvrij lijf door functionele bewegingen op te zoeken. Waarom de term “Functioneel”? Met Functioneel bewegen bedoel ik: bewegingen die bijdragen aan het verbeteren van de basisbwegingen, zodat jij beter gaat bewegen. Zodat jij beter gaat lopen en in staat bent om pijnvrij je vuist of een speer te kunnen gooien. 

Let’s move!

You’ve got this!

Week 3 - Functional movement

In week drie van ons programma, gaan we ons focus verleggen naar iets essentieels voor onze algehele gezondheid en welzijn: functioneel bewegen. We duiken in bewegingen die nauw aansluiten bij de fundamentele acties die wij als mensen zouden moeten kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan rennen, gooien, en tillen. Deze basisbewegingen zijn cruciaal voor onze dagelijkse activiteiten en helpen ons niet alleen sterker en fitter te worden, maar zorgen er ook voor dat we de uitdagingen van het dagelijks leven met meer gemak en minder risico op blessures kunnen aangaan.
 

Door ons te richten op functioneel bewegen, verbeteren we niet alleen onze lichamelijke gezondheid, maar verhogen we ook onze kwaliteit van leven door ons beter voor te bereiden op de fysieke taken van alledag. Ik moedig je aan om vol enthousiasme aan de slag te gaan met de oefenuingen van deze week en de kracht en veelzijdigheid van je eigen lichaam te ontdekken.

Succes!

The body will become better at whatever you do or don’t do. If you don’t move, your body will make you better at not moving. If you move, your body will allow more movement.

– Ido Portal-

Zou je ons willen helpen?

Team Werk Atleet wil altijd de beste sessies neerzetten voor jou. Dit is wat wij het allerbelangrijkste vinden!
Daarom is feedback altijd welkom, en kun je deze mailen naar: jeroen@werkatleet.nl

Omdat we zoveel mogelijk mensen in Nederland willen veranderen in “Werk Atleten”, zou je ons ontzettend helpen met het achterlaten van een Google Review. Je doet dit heel makkelijk via de onderstaande knop.

Onze dank is groot ❤️

Gratis vitality scan!

Wil je weten hoe jouw team scoort op vitaliteit? Ontdek het met de gratis WERK ATLEET Vitality ScanWerken er bij jullie al echte “WERKATLETEN”? Ontvang nu de scan en extra info direct in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.