Werk Atleet

werk atleet coach level 2

Many many thanks

Lieve Allemaal! Allereerst ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme, liefde, en energie op deze fantastische dagen! Wij zijn nog helemaal aan het nagenieten, en hopelijk jullie ook!

Omdat wij het belangrijk vinden onze courses zo goed mogelijk aan te laten sluiten, is feedback natuurlijk van harte welkom. Deze kun je sturen naar keanu@werkatleet.nl

Ook zou het super zijn als je jouw ervaring wilt delen, en een mooie review achter zou willen laten. Je doet dit heel makkelijk via de onderstaande knop.

Onze dank is groot ❤️

Slides & meditatie

Hieronder vind je de slides van van de sessies van alle drie de dagen. Ook vind je de afspeellijst van de ademsessie en een begeleide meditatie van Mims, om nog lekker na te luisteren.

"Be willing to step outside your comfort zone once in a while; take the risks in life that seem worth taking.”

De trainers

Jeroen Bouman

Joep Rovers

Mignon Kruithof

Keanu Chin

Mart Stoffele

Gratis vitality scan!

Wil je weten hoe jouw team scoort op vitaliteit? Ontdek het met de gratis WERK ATLEET Vitality ScanWerken er bij jullie al echte “WERKATLETEN”? Ontvang nu de scan en extra info direct in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.