Workshop

Maak kennis met een verbeterde vitaliteit binnen jouw team of organisatie door aan de slag te gaan met de Werk Atleet workshop vitaliteit.

AMSTERDAM

DEN BOSCH

EINDHOVEN

UTRECHT

Maak kennis met verbeterde vitaliteit op de werkvloer of geef een gezonde en energieke invulling aan jullie teamdag met een vitaliteitsworkshop van Werk Atleet.

De vitaliteitsworkshop bestaat uit een ontspannend begin: onze yoga docent(e) neemt je mee in een oase van rust. Ademhaling, lichaamscontrole en volledige ontspanning staan hierin centraal. Na deze oase van rust gaan we onder het genot van een healthy snack met elkaar in gesprek over vitaliteit en de verschillende pijlers van een gezonde leefstijl.  We bespreken hoe er op een laagdrempelige manier gewerkt kan worden aan de verschillende thema’s rondom vitaliteit en het verbeteren hiervan.

Uiteraard wordt deze workshop knallend afgesloten met een actieve teambuilding workout. De actieve workout kan bestaan uit CrossCamp, Bootcamp of Kickboks.

Let’s do it!

  • Extase van rust: Yoga
  • Samen in gesprek
  • Healthy Willem-Pie Snack
  • Teambuilding workout

Boek jouw workshop vitaliteit al vanaf €795,-

Yoga

Start de Vitaliteitsdag in een oase van rust door kennis te maken met yoga. Onze yoga docent(e) neemt je mee in een verbinding tussen mind & body. Yoga heeft namelijk nog zo veel meer voordelen dan enkel de flexibiliteit of mobiliteit te verbeteren. Door yoga komt je mind volledig tot rust, waardoor je uiteindelijk met meer energie de dag ingaat.

Samen in gesprek

Wat is vitaliteit nou eigenlijk en hoe kun je op een laagdrempelige manier werken aan het verbeteren hiervan?

De setting zal een interactieve presentatie zijn waarin Werk Atleet zijn expertise deelt en tegelijkertijd in gesprek gaat met alle deelnemers van de workshop. We zoeken samen naar de pijnpunten en leerpunten. Op naar een gezonde, vitale leefstijl voor iedereen!

Teambuilding Workout

We eindigen de workshop dag met een actieve teambuilding workout. Samen met of tegen elkaar genieten van een knaller workout als Bootcamp, CrossCamp of Kickboksen om deze dag in stijl af te sluiten. Ervaar hoe leuk het is om samen met collega’s in beweging te komen.