+31 (0) 6 51928950 info@werkatleet.nl

Vitaliteit

Om de vitaliteit van alle medewerkers te verbeteren, kies je voor een vitaliteitsprogramma van Werk Atleet. Door middel van wekelijks sporten, gezonde recepten, actieve challenges en masterclasses werk je binnen verschillende gerichte thema’s aan een optimale vitaliteit. 

Vitaliteitsprogramma

Welkom in het menu voor een vitaliteitsprogramma. Alles begint met jouw eigen keuze. Wil jij dat alle collega’s op een laagdrempelige manier werken aan een verbeterde vitaliteit, maak dan de keuze voor een vitaliteitsprogramma van Werk Atleet.
Scroll naar beneden voor het programma menu.

Start je programma

0-meting

Chief Energy Officers

Promotie

Let’s go

Kies je thema

Beweging
Voeding
Stress & Ontspanning
Focus & Slaap
Mindset
Werkgeluk

Kies je sport

Bootcamp / CrossCamp
Kickboksen
Yoga
Pilates
Hardlopen
Powerwalking

Timing

 • Een of meerdere masterclasses
  over het gekozen thema
 • 5 tot 10 weken aan de slag
  met hetzelfde thema
 • Focus op 1 thema

 

Kies je extra’s

 • Team Challenges
 • 1 op 1 coaching voor
  energie, slaap of voeding 
 • Weekly focus up
 • 1-meting
 • Sup Cleanup / Plogging

Vitaliteit

Vitaliteit bestaat uit meer dan alleen maar veel sporten, ook uit meer dan enkel gezond eten, enkel goed slapen of alleen maar goed in je vel zitten. Het is een juiste balans tussen al deze  verschillende elementen en daarbij vol positieve energie in het leven staan.

Tegenwoordig is het ontzettend lastig om een juiste balans te vinden, want er wordt ontzettend veel van ons lichaam en onze geest gevraagd. Dag in, dag uit op 120 procent presteren gaat ons helaas niet in de koude kleren zitten.

Gelukkig weten we dit inmiddels goed en weten we ook hoe we jou en jouw organisatie kunnen helpen. Namelijk door in te spelen op de verschillende pijlers: beweging, voeding en ontspanning.

Door voldoende te bewegen, op tijd te ontspannen en de juiste voedingskeuzes te maken, geef je je lichaam en je geest de kans om optimaal vitaal te blijven. Uiteindelijk leer je dit het beste door te ervaren en groei je het snelst door kleine stapjes te maken.

Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen graag.

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma

Een vitaliteitsprogramma met Werk Atleet gaat verder dan enkel een uur sport per week. De basis wordt gemaakt uit zes verschillende thema’s. Binnen deze thema’s wordt gewerkt met masterclasses, coaching sessies, challenges en/of gezonde recepten. Daarnaast worden een of meerdere sporten uit het menu toegevoegd.

Hoe werkt dat dan precies? 

Je begint met het kiezen van 1 (of meerdere) thema(‘s). Hierna vul je het programma aan met een sport uit het menu. 

Ieder thema start met een eigen kickoff. Tijdens deze kickoff krijgen de werknemers een masterclass over het bepaalde thema. Daarnaast is er de mogelijkheid om de werknemers kennis te laten maken met de gekozen sport. Op deze manier weten de werknemers wat hen te wachten staat gedurende het programma.

Er is in alle thema’s de mogelijkheid tot 1 – op – 1 coaching, wanneer werknemers hier behoefte aan hebben. Daarnaast kunnen wekelijkse teamchallenges en focus up’s meegenomen worden in een programma.

Op deze manier een programma inzetten zorgt ervoor dat iedere werknemer deel kan nemen.

 

Prijs van een programma op aanvraag.

Cursussen voor trainers & coaches via  www.werkatleetacademy.nl

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch