+31 (0) 6 51928950 info@werkatleet.nl

Vitaliteit

Om de vitaliteit van alle medewerkers te verbeteren, kies je voor een vitaliteitsprogramma van Werk Atleet. Door middel van wekelijks sporten, gezonde recepten, actieve challenges en masterclasses werk je binnen verschillende gerichte thema’s aan een optimale vitaliteit. 

Vitaliteitsprogramma

Welkom in het menu voor een vitaliteitsprogramma. Alles begint met jouw eigen keuze. Wil jij dat alle collega’s op een laagdrempelige manier werken aan een verbeterde vitaliteit, maak dan de keuze voor een vitaliteitsprogramma van Werk Atleet.
Scroll naar beneden voor het programma menu.

Kies een thema

Move

Food

Stress & Relax

Focus & Sleep

Kies een sport

Bootcamp / CrossCamp
Kickboksen
Yoga
Pilates
Hardlopen
Powerwalking

Binnen de thema’s

Kickoff van het thema met een Masterclass

Challenges voor alle medewerkers

Bij Gezonde Voeding en Focus & Slaap

2 gezonde recepten per week

Vitaliteit

Vitaliteit bestaat uit meer dan alleen maar veel sporten, ook uit meer dan enkel gezond eten, enkel goed slapen of alleen maar goed in je vel zitten. Het is een juiste balans tussen al deze  verschillende elementen en daarbij vol positieve energie in het leven staan.

Tegenwoordig is het ontzettend lastig om een juiste balans te vinden, want er wordt ontzettend veel van ons lichaam en onze geest gevraagd. Dag in, dag uit op 120 procent presteren gaat ons helaas niet in de koude kleren zitten.

Gelukkig weten we dit inmiddels goed en weten we ook hoe we jou en jouw organisatie kunnen helpen. Namelijk door in te spelen op de verschillende pijlers: beweging, voeding en ontspanning.

Door voldoende te bewegen, op tijd te ontspannen en de juiste voedingskeuzes te maken, geef je je lichaam en je geest de kans om optimaal vitaal te blijven. Uiteindelijk leer je dit het beste door te ervaren en groei je het snelst door kleine stapjes te maken.

Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen graag.

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma

Een vitaliteitsprogramma met Werk Atleet gaat verder dan enkel een uur sport per week. De basis wordt gemaakt uit vier verschillende thema’s. Binnen deze thema’s wordt gewerkt met een masterclass, challenges en/of gezonde recepten. Daarnaast worden een of meerdere sporten uit het menu toegevoegd.

Hoe werkt dat dan precies? 

Een jaar bestaat uit 52 weken en daarmee perfect voor 4 periodes van 13 weken.

Je begint met het kiezen van 1 (of meerdere) thema(‘s). Hierna vul je het programma aan met een sport uit het menu. 

Ieder thema start met een eigen kickoff. Tijdens deze kickoff krijgen de werknemers een masterclass over het bepaalde thema en maken zij kennis met de gekozen sport, zodat ze weten wat hen te wachten staat gedurende het programma.

Binnen ieder thema worden wekelijks challenges verstuurd waar de werknemers samen of individueel mee aan de slag kunnen. Binnen de thema weken over gezonde voeding en focus & slaap worden ook nog eens twee gezonde recepten per week verstuurd. De challenges en recepten zijn volledig gericht op het thema van de bepaalde periode.

Prijs van een programma op aanvraag.

Cursussen voor trainers & coaches via  www.werkatleetacademy.nl

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch