+31 (0) 6 51928950 info@werkatleet.nl

Vitaliteit

Om de vitaliteit van alle medewerkers te verbeteren, kies je voor een vitaliteitsprogramma van Werk Atleet. Door middel van masterclasses, sportlessen, challenges, coachingsessies en nog veel meer werk je binnen verschillende gerichte thema’s aan een optimale vitaliteit. 

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit

Vitaliteit bestaat uit meer dan alleen maar veel sporten, ook uit meer dan enkel gezond eten, enkel goed slapen of alleen maar goed in je vel zitten. Het is een juiste balans tussen al deze  verschillende elementen en daarbij vol positieve energie in het leven staan.

 Bij ons bepaal jij hoe jullie het vitaliteitsprogramma eruit komt te zien. Ons advies: zorg als eerste dat iedereen in de organisatie weet dat je dit wil. vitaliteit moet alvast gaan leven binnen het team om het tot een succes te kunnen brengen.

 Je bepaalt de thema’s, bij ieder thema hebben we ten minste één masterclass, je kunt daarnaast kiezen voor een wekelijkse sportles. Je bepaalt het aantal weken dat je aan de slag wil, kiest eventuele extra’s en gaat dan op zoek naar ambassadeurs.

 Benoem de ambassadeurs tot CEO van het programma en je hebt een gouden cocktail voor een werkend programma. Scroll naar beneden voor de stappen die je kunt doorlopen.

 

Voor particulieren  www.werkatleetacademy.nl

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch