Menu

Al onze programma’s zijn toegankelijk voor iedereen. Door vooraf goed te inventariseren samen met de organisatie en de werknemers, behalen we het maximale resultaat. Dit resultaat wordt continu up-to-date gehouden en gedeeld met de organisatie. 

Hoe word je een  Werk Atleet?

Welkom in het Werk Atleet programma menu. Alle Werk Atleet programma’s worden ingezet voor een periode van tenminste 20 weken. Op deze manier kunnen we een realistisch beeld van gedragsverandering weergeven. 
Scroll naar beneden voor het Werk Atleet menu.

Kickboksen

Conditie / Stabiliteit / Teams 
Zelvertrouwen / Binnen of Buiten
Maximaal 16 personen per groep
Vanaf €160,- per week

CrossCamp

Total Body Workout / Combinatie Crossfit & Bootcamp / Buiten / Teamverband
Maximaal 20 personen per groep
Vanaf €160,- per week

Bootcamp

Total Body Workout / Buiten / Teamverband Conditie & Kracht
Maximaal 20 personen per groep
Vanaf €150,- per week

Clinic

Kennismaking / Sport naar keuze 
Teambuilding / Binnen of Buiten
Maximaal 16 personen per Clinic
 Vanaf €12,50 per persoon

Hardlopen

Conditie / Competitief / Stabiliteit
Werk naar een wedstrijd
Maximaal 12 personen per groep
Vanaf €140,- per week

Personal Training

1 op 1 training / Advies 
Buiten / Aan Huis / Doelen bereiken
Snel & effectief, fit en gezond worden!
Vanaf €40,- per training

Yoga

Bewustwording / Soepel / Verbinding
Ontspanning / Binnen of Buiten
Maximaal 16 personen per groep
 Vanaf €170,- per week

Pilates

Coretraining / Laagdrempelig / Stabiliteit
Sterk & Soepel / Binnen of Buiten
Maximaal 16 personen per groep
Vanaf €170- per week

Powerwalking

Teamtraining / Laagdrempelig / Stabiliteit
Stevig tempo / Zession / Buiten 
Maximaal 15 personen per groep 
Prijs op aanvraag

Kickboksen

Kickboksen is van oudsher een tactische vechtsport, waarbij inzicht, coördinatie en conditie centraal staan. Tegenwoordig wordt er steeds vaker recreatief gekickbokst. Dit zorgt ervoor dat je wel de ontwikkelingen van een kickbokser mee kan krijgen, maar niet de ring in hoeft.  

Hoe gaan wij aan de slag? 

Tijdens de kickbokslessen komen alle facetten van het kickboksen terug. Er wordt aandacht besteed aan de kickboks technieken en aan het verbeteren van de conditie. Kickboksen heeft naast veel fysieke voordelen, ook mentale en emotionele voordelen. De kickbokslessen zijn een ideale manier om het hoofd leeg te maken, de weerbaarheid te vergroten en stress tegen te gaan. 

Kickboksen

Bootcamp

Bootcamp

Bootcamp is een total body work-out waarbij je in groepsverband, in de buitenlucht bezig bent met het verbeteren van zowel je uithoudingsvermogen als je kracht. Binnen deze trainingen wordt enkel gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht. Er wordt individueel, in partners en in groepsverband gesport waarbij plezierbeleving centraal staat.

Hoe gaan wij aan de slag? 

Binnen de bootcamptrainingen zijn de deelnemers 60 minuten lang in beweging. De training wordt uiterst effectief benut, wat zorgt voor een snel resultaat. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, omdat er altijd op eigen niveau deelgenomen kan worden. Door de focus op techniek te leggen, wordt er op een veilige manier getraind.

CrossCamp

CrossCamp is een combinatie van crossfit en bootcamp. Een total body work-out zowel met eigen lichaamsgewicht als met materiaal. Er wordt individueel, in partners en in groepsverband gesport waarbij plezierbeleving centraal staat. 

Hoe gaan wij aan de slag? 

Gedurende deze training worden functionele bewegingen uitgevoerd onder hoge intensiteit, waardoor er een algemene fitheid ontstaat. Crosscamp bestaat uit een 60 minuten durende total body work-out in de buitenlucht waarbij zowel het conditionele als het krachtaspect getraind wordt.

Doordat wij veelal gebruik maken van groepsopdrachten, wordt een prettig groepsgevoel gecreëerd en zal dit een positief effect hebben op de saamhorigheid binnen het team. Binnen de trainingen kan deelgenomen worden op eigen niveau. 

CrossCamp

Clinic Werk Atleet

Clinic Werk Atleet

De clinics van Werk Atleet geven de mogelijkheid voor iedere organisatie kennis te maken met een beweegprogramma. Dit houdt in dat de organisatie, de afdeling of het team eenmalig kennis kan maken met (kick)boksen, bootcamp, crosscamp of hardlopen. 

Hoe gaan wij aan de slag?  

Wij gebruiken sport en spel als middel om de energie binnen het team te verhogen, communicatie te verbeteren, nieuwe inzichten te creëren en het vertrouwen onderling te vergroten.

Buiten deze inzichten is het natuurlijk van groot belang dat in deze clinics plezierbeleving centraal staat. Samen sporten is namelijk niet alleen goed voor een gezonde leefstijl, maar vooral heel erg leuk! 

 

Personal Training 

De stap maken naar een gezonde leefstijl, dat kan erg lastig zijn. Maar zodra de eerste stap gemaakt is, hoe ga je dan verder? Daar kunnen de trainers van Werk Atleet je perfect mee helpen. 

Hoe gaan wij aan de slag? 

Bij de trainingen richten wij ons op het individu. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft een ander doel. De Werk Atleet trainer begeleidt je in het opstellen en behalen van je eigen doelen. Binnen Personal Training wordt aandacht besteed aan beweging, voeding & ontspanning. 

 

 

Personal Training

Hardlopen

Hardlopen

Altijd al een wedstrijd willen hardlopen? Maar vind je het lastig om te starten met hardlopen? Wij willen graag jou en je team op weg helpen naar zo’n wedstrijd. Structureel trainen en rustig opbouwen zijn de garanties voor een succes. 

Hoe gaan wij aan de slag? 

Binnen de hardlooptrainingen wordt gewerkt naar een persoonlijk doel. Er zullen wekelijks kleine stappen gemaakt worden om de doelstellingen die samen zijn opgezet op een veilige en blessurevrije manier te behalen.

Binnen de trainingen zal gewerkt worden aan looptechnieken en het werken naar wedstrijden toe. Er zal wekelijks samen getraind worden om uiteindelijk blessurevrij over de finish te komen.  

Yoga

Bewust worden en het vinden van balans tussen lichaam en geest. Dat is waar het in Yoga van Werk Atleet om draait. Samen met collega’s zoeken naar innerlijke rust, geeft extra kracht om de dag erna weer vol energie aan het werk te gaan. 

Hoe gaan wij aan de slag? 

Tijdens Yoga worden verschillende poses aangenomen met als doel het lichaam soepeler maken. Ook zal tijdens Yoga veel aandacht besteed worden aan ademhalingstechnieken. In de Yogales heb je de mogelijkheid je hoofd helemaal leeg te maken om vervolgens vol energie de les uit te stappen.

 

 

Yoga

Pilates

Pilates

Wil je een sterk en soepel lichaam zonder het te zwaar te belasten? Dan is pilates iets voor jou. Het richt zich op de kern spieren van de buik. Sterke buikspieren kunnen helpen bij het verlichten van rug- en nekpijn. In pilates gaat het over stretch, kracht en controle met als doel om lange en soepele spieren te ontwikkelen.

Hoe gaan wij aan de slag? 

Tijdens een 60 minuten durende pilates les zullen alle onderdelen van het lichaam aan bod komen, het is dus een total body work out. Met de juiste begeleiding en aandacht worden de oefeningen correct en veilig uitgevoerd waardoor het gewenste resultaat behaald wordt.

Aangezien geen één lichaam hetzelfde is bepaald ieder zijn eigen grens.

 Na 10 pilates lessen voel je het verschil,
Na 20 pilates lessen zie je het verschil,
Na 30 pilates lessen ben je op weg naar een heel nieuw lichaam.

Powerwalking

Mag, kan of wil je niet hardlopen, maar wil je wel graag lekker buiten aan je conditie werken? Dan is Powerwalk echt iets voor jou. Bij Zession Powerwalk werken we met veilige en laagdrempelige looptechnieken om te zorgen dat je blessure preventief traint. Veiligheid en met plezier stevig doorstappen staat centraal bij Powerwalk! 

Hoe gaan wij aan de slag? 

De 60 minuten durende trainingen worden verzorgd door een erkend Zession Powerwalk Trainer. Er wordt gewerkt met speciale looptechnieken, waarbij altijd met 1 voet aan de grond gelopen wordt. Er wordt niet gerend en ook niet gesprongen. Doordat de armen flink mee bewegen tijdens de training, kan men wel spreken van een total-body-workout. Al je spieren worden aan het werk gezet waardoor je spieren sterker worden en je conditie na 4 weken al aanzienlijk verbeterd is. 

 

 

Powerwalking