Selecteer een pagina

Masterclass

Kennis voor iedereen

We verzorgen masterclasses over veel thema’s rondom vitaliteit. Denk aan routines bouwen, je werkdag aanpakken als een atleet, vitaal leiderschap, gezonde voeding, slaap en mindset. Al onze masterclasses duren ongeveer 75-90 minuten.

Per masterclass rekenen we €675,- excl. btw.

Scroll verder voor een overzicht van alle verschillende masterclasses.

Werk als een atleet

Werken zoals een atleet dat doet?
Je huidige ochtend routine, werkdag en check out routine onder de loep nemen en met veel tools, tips en tricks hier snel verbeterpunten implementeren voor meer energie tijdens je werkdag.

 

Vitaal Leiderschap

Deze sessie is voor leiders van de toekomst. Je leert hoe je om kunt gaan wanneer een collega een vraagstuk bij je neer legt. Stel dat je collega nachten wakker ligt en jou om hulp vraagt. Wat doe je dan?

Slaap als een atleet

In een masterclass kun je alles leren over het optimaliseren van jouw nachtrust. Oftewel, slapen als een atleet dat doet.
’s ochtends uitgerust wakker worden door het elimineren van nachtrustverstoorders, leren over arousal en vooral heel praktische uitleg over wat slaap nou inhoudt.

Focus als een atleet

Leren hoe je de hele dag in de juiste flow kunt blijven zodat taken je makkelijk afgaan en je concentratie on point is. Tipje van de sluier. Elimineer concentratielekken en werk met de pomodoro.

N

Eet als een atleet

Het huidige eetpatroon onder de loep nemen en daarna met veel kennis dit eetpatroon verbeteren voor ieders eigen doel. Leren over macronutrienten, over schadelijke stoffen en over vasten. Orthomoleculair staat voor kleine stappen, grote resultaten.

Stress, maar dan positief

Balance is key en stress kun je super goed in je voordeel gebruiken. We gaan aan de slag met een positieve kijk op stress, leren signalen te herkennen, testen ons huidige stress niveau en prikkels en krijgen heel veel tools & tricks om negatieve stress los te laten en positief te toekomst in te duiken. 

Mindset

De juiste mindset om meer uit jezelf te halen, gedisciplineerd te werken, dromen te durven uitspreken en leren om doelen te stellen en te behalen. Leren van een ex marinier!

Beweeg als een atleet

Veel leren over het belang van beweging en direct aan de slag met je huidige routines op het gebied van beweging. Leren over jouw lichaam, kantoorpijntjes aanpakken, beweging vs training en tijdens de sessie aan de slag met verschillende uitdagingen.

Mindfulness

De wereld draait maar door, 24 uur per dag sta je aan. Het is verleidelijk hierin mee te gaan. Altijd ‘aan te staan’. Maar waar vind je je rust? Waar vind je de stopknop?

In een interactieve sessie krijg je alle tools om regelmatig de stopknop in te gaan drukken.

Klaar om een vitale organisatie te worden?
Say Hello!

Door onze masterclasses veranderen we werknemers in atleten. Mocht je vragen hebben over onze werkwijze, stuur je ons dan een bericht?

5 + 10 =

nl_NLDutch