Selecteer een pagina

Masterclass

Kennis voor iedereen

Een werkdag is topsport. Net als een atleet moet je een goede warming up doen (ochtendroutine) om de sterren van de hemel te spelen tijdens de wedstrijd (werkdag) en je mag een cooling down niet vergeten, want anders raak je geblesseerd.

We verzorgen masterclasses over veel thema’s rondom vitaliteit. Denk aan performance, gezonde voeding, slaap en mindset. Al onze masterclasses duren ongeveer 75-90 minuten. Per sessie rekenen we €675,- excl. btw. Live op locatie zijn er additionele kosten voor reistijd en km vergoeding.

Scroll verder voor een overzicht van alle verschillende masterclasses.

Work like an Athlete

Werken zoals een atleet dat doet?
Je huidige ochtend routine, werkdag en check out routine onder de loep nemen en met veel tools, tips en tricks hier snel verbeterpunten implementeren voor meer energie tijdens je werkdag.

 

Move

Veel leren over het belang van beweging en direct aan de slag met je huidige routines op het gebied van beweging. Leren over jouw lichaam, kantoorpijntjes aanpakken, beweging vs training en tijdens de sessie aan de slag met verschillende uitdagingen.

Slaap

In een masterclass kun je alles leren over het optimaliseren van jouw nachtrust. Oftewel, slapen als een atleet dat doet.
’s ochtends uitgerust wakker worden door het elimineren van nachtrustverstoorders, leren over arousal en vooral heel praktische uitleg over wat slaap nou inhoudt.

Focus

Leren hoe je de hele dag in de juiste flow kunt blijven zodat taken je makkelijk afgaan en je concentratie on point is. Tipje van de sluier. Elimineer concentratielekken en werk met de pomodoro.

N

Orthomoleculair Voeding

Het huidige eetpatroon onder de loep nemen en daarna met veel kennis dit eetpatroon verbeteren voor ieders eigen doel. Leren over macronutrienten, over schadelijke stoffen en over vasten. Orthomoleculair staat voor kleine stappen, grote resultaten.

Stress, maar dan positief

Balance is key en stress kun je super goed in je voordeel gebruiken. We gaan aan de slag met een positieve kijk op stress, leren signalen te herkennen, testen ons huidige stress niveau en prikkels en krijgen heel veel tools & tricks om negatieve stress los te laten en positief te toekomst in te duiken. 

Mindset

De juiste mindset om meer uit jezelf te halen, gedisciplineerd te werken, dromen te durven uitspreken en leren om doelen te stellen en te behalen. Leren van een ex marinier!

Fysiotherapie

Fix your sh*t! Pijntjes in de nek, last van de rug, steek in de heup. Typische klachten die veel voorkomen bij kantoorwerkzaamheden.
In deze sessie leer je pijntjes te herkennen en direct zelf aan te pakken.

Vitality

Wij willen graag wat leren over alle topics die hierboven genoemd zijn. Kan dat allemaal in 1 sessie?

Nee, maar we kunnen je wel op weg helpen door alles samen te pakken in een masterclass vitality.

Klaar om een vitale organisatie te worden?
Say Hello!

Door onze masterclasses veranderen we werknemers in atleten. Mocht je vragen hebben over onze werkwijze, stuur je ons dan een bericht?

2 + 15 =

nl_NLDutch