Werk Atleet

Werk als een atleet

"Vanaf nu zijn jullie echte werk atleten!"

Werken is topsport

Allereerst, ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en energie! Nu is het voor jou tijd om aan de slag te gaan met het bouwen van een mooie warming-up, te gaan knallen tijdens jouw wedstrijd om vervolgens een mooie cooling-down te doorlopen. Vergeet niet dat werken topsport is en dat het ontzettend belangrijk is om je dag daarom aan te vliegen zoals een atleet dat doet. Wij willen dat jij Champions League kan spelen op je werk en tegelijkertijd kan werken aan een fit lichaam en sterke mind. Wij gaan er vanuit dat jij één ding kiest uit de masterclass waar je mee aan de slag kan. Of dat nou iets is wat met voeding, slaap, stress & ontspanning of beweging te maken heeft, zolang het iets is wat bij jou past.

Kies voor het laaghangend fruit en wees geduldig.

You rock!

Kies je intentie en go for it

We sloten de sessie af met het opstellen van een intentie. Weet jij ‘m nog? Schrijf jouw intentie nog eens op en hang deze op de koelkast. Op deze manier help je je brein. Vanaf NU ga jij namelijk aan de slag met die intentie. Maak de intentie zo duidelijk en meetbaar mogelijk zodat jij er mee aan de slag kan. Het heeft tijd nodig om een routine te implementeren en aan te leren. Uit onderzoek blijkt dat dit tussen de 22 en 66 dagen duurt voordat het een gewoonte is. Gun jezelf de tijd en geef niet op!

“You’ll never know what you’re capable of until you take that first step and just go for it.”

–  Natasha Hastings –

Wat kan je nog meer doen?

Tips voor het verminderen van de impact van blauw licht op je telefoon

Check de verschillende apps op je telefoon “Blauw licht filter” deze zorgt dat je telefoon een rode gloed krijgt. Je kan bij instelling (iPhone) Night shift intypen bij zoeken en je krijgt dan deze pagina, Hier kan je handmatig nacht modus aanzetten waardoor de impact ook minder is.

Blauw licht filter bril

Wij hebben alleen samenwerkingspartners waar we zelf enthousiast over zijn, en weten dat zij kwaliteit bieden. Daarom gebruiken wij zelf een bril van www.365brillen.nl. Deze brillen zijn van goede kwaliteit en kunnen ook op sterkte gemaakt worden. Mocht je nieuwsgierig zijn, en een blauw licht filter bril willen. Kun je WERKATLEET gebruiken, krijg je 10% korting.

Video

Zou je ons willen helpen?

Team Werk Atleet wil altijd de beste sessies neerzetten voor jou. Dit is wat wij het allerbelangrijkste vinden!
Daarom is feedback altijd welkom, en kun je deze mailen naar: jeroen@werkatleet.nl

Omdat we zoveel mogelijk werknemers in Nederland willen veranderen in atleten, zou je ons ontzettend helpen met het achterlaten van een Google Review. Je doet dit heel makkelijk via de onderstaande knop.

Onze dank is groot ❤️

Gratis vitality scan!

Wil je weten hoe jouw team scoort op vitaliteit? Ontdek het met de gratis WERK ATLEET Vitality ScanWerken er bij jullie al echte “WERKATLETEN”? Ontvang nu de scan en extra info direct in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.