Werk Atleet

YANG RETREAT

Many many thanks

Lieve Allemaal! Allereerst ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme, liefde, en energie op deze fantastische dag! Wij zijn nog helemaal aan het nagenieten, en hopelijk jullie ook!

Bij deze een pagina vol met content, om dat genieten nog even voort te kunnen zetten.

Omdat wij het belangrijk vinden onze retreats zo goed mogelijk aan te laten sluiten, is feedback natuurlijk altijd welkom. Deze kun je sturen naar jeroen@werkatleet.nl
Ook zou het super zijn als je jouw ervaring wilt delen, en een mooie review achter zou willen laten. Je doet dit heel makkelijk via de onderstaande knop.

Onze dank is groot ❤️

Slides

Hieronder vind je de slides van de sessie van Joep ‘Leef als een Atleet’. Ook vind je de afspeellijst van de ademsessie, om nog lekker na te luisteren.

Foto's van de dag

tijdens het ijsbad zijn er natuurlijk foto’s van jullie gemaakt. Dus mochten ze het thuis niet geloven, hier is het bewijs 😉 Als je op de onderstaande link klikt, kun je de foto’s downloaden. 

"Be willing to step outside your comfort zone once in a while; take the risks in life that seem worth taking.”

De trainers

Jeroen Bouman

Joep Rovers

Britt Franken

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.