Werk Atleet

MICRODOSE RETREAT

many thanks!

Topper! 

Wat fijn dat je er afgelopen zaterdag bij was. Heel veel dank voor jouw enthousiasme en mooie energie op deze fantastische dag. Wij zijn nog aan het nagenieten, hopelijk jij ook! 

Bij deze nog een inspiratiepagina met een linkje naar de muziek en slides, en wat informatie over het laatste XXL retreat dat in 2024 zal plaatsvinden. 

Omdat wij het belangrijk vinden onze retreats zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij iedereen, zijn we altijd opzoek naar dingen die we kunnen verbeteren. Mocht je feedback voor ons hebben, zou je dit dan willen sturen naar keanu@werkatleet.nl

Mocht je terugblikken op een prachtige dag en deze ervaring willen delen met anderen, dan zou je ons enorm helpen door een review achter te laten. Dat kan gemakkelijk via onderstaande knop. Onze dank is groot ❤️

Volgend retreat

Zaterdag 24 augustus 2024

Mocht je net zo van afgelopen zaterdag hebben genoten als team Werkatleet, dan is ons volgende retreat zeker iets voor jou! Op zaterdag 24 augustus staat het laatste XXL retreat voor dit jaar gepland. 

Het precieze programma blijft nog even geheim, maar het zal een dag worden vol activiteiten gericht op verbinding (met jezelf en anderen), grenzen verleggen (get the * out of your comfortzone) en heel veel liefde en plezier. Het retreat zal plaatsvinden in omgeving Utrecht en duurt van 07:30-20:00 uur. 

Onder aan deze pagina vind je een inspiratie video van een van onze voorgaande XXL retreats. 

Investering bedraagt €250. Aanmelden kan via een mail naar keanu@werkatleet.nl

tunes

Hieronder vind je de afspeellijst van het ademconcert. Om nog even lekker van te genieten.

microdosing masterclass

Hieronder vind je de slides van de masterclass van Mart.
In de slides kun je onder andere de besproken protocollen nog eens doornemen. 

CONNECTION

"The energy that is created between people when they feel seen, heard and valued. When they can give and receive without judgement .”

– Brene Brown –

meet the team

Mart Stoffele

mignon kruithof

jeroen bouman

joep rovers

Op zoek naar Werk als een Atleet van Joep Rovers?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.