Werk Atleet

New YEAR NEW YOU

Many many thanks

Lieve Allemaal! Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme, liefde, en energie op deze fantastische ochtend! Hoe mooi is het om met gelijkgestemde toppers in verbinding het nieuwe jaar in te mogen luiden! Het was een waar feestje!

Je zou ons ontzettend helpen als je een mooie review achter zou willen laten. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, kun je dit heel makkelijk via de onderstaande knop.

Onze dank is groot ❤️

De adem is een krachtige tool om te verbinden met jezelf en met de mensen om je heen. Het is de sleutel tot ons autonome zenuwstelsel. Waar je ook bent, je kunt de adem altijd inzetten om in te checken bij jezelf en een moment van rust te creëren. Een echte powertool.

Hieronder vind je de afspeellijst die gebruikt is tijdens de ademsessie. Zo kun je nog heerlijk nagenieten van deze dag.

CONNECTION

"The energy that is created between people when they feel seen, heard and valued. When they can give and receive without judgement .”

– Brene Brown –

De trainers

Jeroen Bouman

Mignon Kruithof

Op zoek naar Werk als een Atleet van Joep Rovers?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.